12o

Протягом 5 березня на спецлінію 102 надійшло 25 повідомлень від мешканців громади.

  • 2024.03.06 15:00
    • Надзвичайні ситуації
  • 72
Серед них: невиконання рішення суду – 1, незаконний обіг наркотичних речових – 2 , підроблення документів – 1.
   До адміністративної відповідальності поліцейські притягнули 12 осіб, з них 1 особу за вчинення дорожньо-транспортної пригоди та 1 особу за керування транспортним засобом у нетверезому стані.
✅Поліція застерігає:
- в жодному разі не здійснюйте оплату чи передоплату за товар, а замовляйте його з доставкою, та тільки після огляду її оплачуйте;
- зберігайте всі документи, надані продавцем (фіскальні чеки, гарантійні талони, транспортні накладні), а також електронне листування. У разі виникнення непорозумінь, вони стануть вашим підтвердженням здійснення покупки;
- будьте обачними в мережі;
- якщо вам дзвонять з різних невідомих номерів, не беріть слухавку та не повідомляйте невідомим особам свої персональні та банківські дані;
- співробітники банку ніколи не вимагатимуть назвати три цифри на зворотному боці картки (CVV-код), пароль від картки, термін дії, одноразовий пароль, код операції, який приходить на телефон.
Закликаємо громадян дотримуватись правил воєнного стану, комендантської години та не ігнорувати сигналів оповіщення. Не порушуйте правила дорожнього руху та не сідайте за кермо в нетверезому стані.
❗❗При виявленні правопорушень просимо телефонувати до чергової частини Калуського районного відділу поліції ГУНП в області за телефоном: 067 344-40-33 або на лінію 102.
????‍????До Калуського РУ ГУ ДСНС в Івано-Франківській області надійшло два повідомлення від мешканців Калуської МТГ:
– О 13:43 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на одній з вулиць міста.
– О 19:16 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави в одному з сіл Калуської громади. Площа пожежі становила 650 квадратних метра.
❗❗При надзвичайній ситуації телефонуйте за номером: 101.
Інші новини