26o

Протягом 25-26 листопада на спецлінію 102 надійшло 39 повідомлень від мешканців громади

  • 2023.11.27 11:57
    • Надзвичайні ситуації
  • 126
До адміністративної відповідальності поліцейські притягнули 31 особу, з них 1 особу за вчинення домашнього насильства та 1 особу за дрібне хуліганство.
   Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху бути вкрай уважними та обережними.
Під час поїздок в умовах ожеледиці необхідно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду.
   Окрім цього:
- необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи денними ходовими вогнями);
- відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій;
- обирайте безпечний швидкісний режим, враховуючи інтенсивність руху, знижуйте швидкість на поворотах, при зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію.
Шановні пішоходи!
- переходьте вулицю у визначених місцях, переконавшись у відсутності автомобілів;
- позначте темний одяг світловідбиваючими елементами. Це допоможе водію побачити вас у темний час доби.
   Закликаємо громадян дотримуватись правил воєнного стану, комендантської години та не ігнорувати сигналів оповіщення, не порушувати правила дорожнього руху та не сідати за кермо в нетверезому стані.
   При виявленні правопорушень просимо телефонувати до чергової частини Калуського районного відділу поліції ГУНП в області за телефоном: 067 344-40-33 або на лінію 102.
До Калуського РУ ГУ ДСНС в Івано-Франківській протягом 25-26 листопада надійшло одне повідомлення від мешканців Калуської МТГ:
- О 9:40 надійшло повідомлення про пожежу на кухні в одній з квартир багатоквартирного житлового будинку. На щастя, обійшлося без потерпілих.
   При надзвичайній ситуації телефонуйте за номером: 101.
Інші новини