21o

Профілактика професійного вигорання

  • 2024.03.18 14:15
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 65

         З метою профілактики професійного вигорання, у рамках щотижневої роботи консультативного пункту Калуського міського центру соціальних служб в Жіночій консультації, соціальним менеджером Василиною Кашівською, заступником директора  Уляною Бялик та практичним психологом Тетяною Бедрій (представниками Мобільної бригади, яка діє при Центрі), було проведено чергову інтерактивну бесідку з елементами тренінгу. Захід проводився, за сприяння завідувачки Жіночою консультацією Наталії Когут, за участю  акушерок та молодшого медичного персоналу.

  На занятті присутні  мали змогу навчатись шукати ресурсність в собі, долати труднощі, налагоджувати шляхи комунікації та взаємодії з оточуючими. Учасники заняття зацікавлено виконували запропоновані їм завдання, ближче “знайомились” та ділились власними позитивними емоціями, почуттями, вчились проводити роботу з власними індивідуально-психологічними особливостями, розвивати необхідні якості та вміння, а також дотримуватись правил псиихологічної безпеки, з метою формування особистісного ресурсу протистояння синдрому вигорання. На завершення заходу учасниці мали змогу попрацювати з метафоричними картами, дослідити асоціації та образи власного підсвідомого, з метою досягнення цілей та пошуку ресурсів, які сприятимуть вирішенню завдання, що стоять перед ними.

 Нагадуємо, що у нашій громаді, за підтримки UNFPA, уряду CANADA та  БФ «Батерфлай» працює Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та Денний центр з кризовими кімнатами. Контактний номер телефону: 0676003146 або за адресою: вул. Героїв України, 9 А.

 

Інші новини