28o

Профілактика правопорушень, забезпечення громадського порядку, дотримання правил торгівлі – муніципальна інспекція діє

  • 2024.09.02 16:07
    • Громада
    • Муніципальна інспекція інформує
  • 26

Упродовж минулого тижня працівники сектору з охорони громадського порядку відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради забезпечували громадський порядок під час проведення заходів, приурочених 168-й річниці з Дня народження Івана Франка; Дню пам’яті полеглих захисників України та в ході легкоатлетичного забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”.


Крім того, патрулювали вулиці міста з метою припинення та профілактики правопорушень. Під час проходження маршрутами виявили та припинили 13 випадків стихійної торгівлі і 8 фактів розпивання спиртних напоїв у громадських місцях. По вул. Б. Хмельницького виявлено чоловіка, який лежав на зеленій зоні у стані алкогольного сп'яніння. Йому надали домедичну допомогу, провели профілактичну бесіду. Відтак, чоловік залишив місце перебування.
У четвер і суботу проводилася попереджувальна робота з приватними підприємцями щодо заборони здійснення торгівлі на тротуарі навпроти автостанції по вул. Ринковій. Також, було обстежено підвальне приміщення житлового будинку по вул. Тихого, 5, де виявлено облаштування тимчасового проживання внутрішньо-переміщеною особою. Після встановлення всіх обставин – повідомлено управляючу компанію про необхідність звернення до соціальних служб із проханням вирішити питання поміщення зазначеної особи до прихистку.

Інші новини