9o

Професійне надання соціальних послуг – це важливо!

  • 2021.07.27 15:05
    • Громада
  • 375

26.07.2021р. в приміщенні Калуської районної державної адміністрації відбувся навчальний семінар Івано-Франківського обласного центру соціальних служб щодо підвищення компетентності та покращення якості надання соціальних послуг вразливим групам населення.

Фахівцями обласного центру зауважено про неналежне наповнення кадрами територіальних громад Калуського району, адже зруйнувавши в минулому році інститут фахівців соціальної роботи, на даний час громади стали перед викликом не професійного підходу до вирішення соціальних проблем мешканців територіальних громад.

Однак, жодного фахівця із соціальної роботи не було скорочено в Калуській територіальній громаді. Влада міста зберегла кваліфікованих спеціалістів та  дала шанс об’єднаній громаді отримати належну підтримку та допомогу для вирішення проблем вразливих груп населення. Представники обласного центру висловили глибоку повагу та вдячність міському голові Андрію Найді та першому заступнику Мирославу Тихому за належне розуміння соціальних проблем та підтримку у розвитку соціальних служб.

 

Інші новини