11o

Калуський районний відділ філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області провів тематичний захід з нагоди відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

  • 2022.12.02 08:24
    • Громада
    • Калуський районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації"
  • 327

Працівниками Бібліотеки-філії №1 спільно з працівниками Калуського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області було проведено тематичний захід з нагоди відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди щодо його творчої та культурно-громадської діяльності, до якого було залучено неповнолітніх, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та їх законних представників.

Також під час зустрічі, яка проводилась в умовах вимкнень електроенергії, обговорювалося питання, яке сьогодні дуже важливе, а саме продовжувати життя та популяризацію нашої культури, проти якої воює ворог. Варварське знищення національного музею Григорія Сковороди у селі Сковородинівка на  Харківщині й іншої культурної спадщини – тому підтвердження. Це свідомі злочини російських загарбників, бо ворог намагається стерти нашу ідентичність.

 

Інші новини