10o

Відбувся онлайн захід для суб’єктів уповноважених органів з питань пробації на тему: «Безпека в інтернеті»

  • 2022.02.15 14:35
    • Калуський районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації"
  • 553

Нещодавно в рамках Меморандуму про співробітництво між Державною установою «Центр пробації» та Публічною бібліотекою імені Лесі Українки Центром пробації організовано онлайн захід для суб’єктів уповноважених органів з питань пробації на тему: «Безпека в інтернеті», задля розвитку цифрової та медіаграмотності, підвищення рівня компетентностей, пов’язаних із використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій користувачів мереж.

    Участь в заході взяли працівники Калуського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області та неповнолітні клієнти пробації, які отримали інформацію про важливість захисту персональних даних в мережі «Інтернет», необхідність створення надійних паролів та антивірусні програми.

    Зараз майже у кожної людини є смартфон і щоденне «відвідування» мережі «Інтернет» стало вже не просто необхідністю, а тим, без чого майже ніхто не обходиться, оскільки це і новини, і розваги, і навчальні програми. Так як віртуальність має свої небезпеки, працівники бібліотеки розповіли, як користуватися Інтернетом безпечно.

Інші новини