24o

Калуська громада ввійшла до ІІ етапу конкурсу «ENERGY MANAGEMENT STAR 2024»

  • 2024.05.15 11:20
    • Громада
    • Освіта
  • 94

Конкурс «ENERGY MANAGEMENT STAR 2024» проходить у рамках проекту ЄС Угода мерів-Схід за підтримки Міністерства розвитку громад територій та інфраструктури України, Асоціації Енергоефективні міста України та Проекту з енергоефективності та захисту клімату, що впроваджуються GIZ за дорученням уряду Німеччини.

Калуську громаду представляє заступниця начальника управління економічного розвитку міста, начальник відділу підприємництва та грантів Тетяна Сеньків. За результатами голосувань громада здобула 2 місце серед інших. Та тепер братиме участь у ІІ етапі конкурсу.

 Проектна ідея, яку презентує Тетяна Сеньків, «Енергонезалежна Калуська центральна районна лікарня» передбачає створення енергетичної незалежності, проведення утеплення будівлі лікарні, оновлення системи опалення та зниження викидів вуглекислого газу. 

На ІІ етапі конкурсу його учасники презентуватимуть відеоролики на тему «Зелена трансформація, декарбонізовані та конкурентно спроможні громади».

Подяка кожному, хто підтримав своїми вподобайками Тетяну Сеньків у І етапі конкурсу. Щира вдячність всьому складу журі за високу оцінку проектної ідеї.

Інші новини