15o

Відбулось засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики. 

  • 2024.03.25 17:12
    • Громада
  • 80

25 березня відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики. На порядок денний винесли 17 питань.

Спершу обговорили два варіанти проєктів рішень «Про деякі питання управління комунальними підприємствами». На засіданні були присутні й представники ініціативної групи від громади. 

Далі члени комісії одноголосно підтримали проєкт рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин Калуської міської територіальної громади». Даним рішенням пропонується надати почесне звання (на жаль, посмертно) десятьом загиблим Героям.

Розглянули внесення змін до ряду програм. Зокрема, до Програми соціального захисту на 2023-2025 роки, до Програми надання підтримки внутрішньо переміщеним особам на 2024 рік, до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «СПОРТ-АРЕНА» на 2024 рік.

Обговорено питання щодо затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які можуть надаватися територіальним центром соціального обслуговування на 2024 рік; Про затвердження Положення про молодіжну раду та зміни до її складу; Про функціонування новостворених поліцейських станцій на території Калуської МТГ; Про порядок надання та використання коштів з бюджету Калуської МТГ, як субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання заходів Програм соціально-економічного розвитку регіонів для військових частин на 2024 рік.

Депутати заслухали звіти про роботу за 2023 рік комунальних некомерційних підприємств «Калуська ЦРЛ», "Калуський міський центр ПМСД», «Калуська міська лікарня», «Калуська стоматполіклініка», комунального підприємства «Міський парк культури і відпочинку ім. Івана Франка».

Нагадуємо: рішення постійної депутатської комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань в ході пленарного засідання чергової сесії Калуської міської ради.

Інші новини