25o

Про взаємодію Вона хаб Львів та Калуської міської територіальної громади!

  • 2023.11.21 13:34
    • Соціальна сфера
  • 208

Сьогодні відбулась робоча зустріч представниці Вона Хаб місто Львів Катериною Похилюк з працівниками мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та денного центру з кризовими кімнатами, Калуського міського центру соціальних служб, спеціалістами управління економічного розвитку міста Калуської міської ради та внутрішньо переміщеними особами, які проживають у прихистку "Теремок".

Пані Катерина відвідала Калуш для налагодження співпраці та реалізації проекту у місті щодо працевлаштування жінок, які постраждали від домашнього/гендерно зумовленого насильства насильства, в тому числі з категорії внутрішньо переміщених осіб.

Реалізація даного проекту передбачає пошук фізичних осіб -підприємців 3 групи оподаткування, які готові навчати жінок певного ремесла (наприклад, перукарської справи, манікюру, шиття, пекарства і т. д.) та подальшим офіційним працевлаштуванням однієї особи, а за це підприємці отримають грант у розмірі 60 000 грн. для закупівлі обладнання.

Зустрічі пройшли продуктивно, насичено та атмосферно, усі учасники заходів налагодили комунікацію і домовились про подальші кроки взаємодії.

Нагадуємо, що у нашій громаді, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA та БФ "Батерфлай" працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та денний центр з кризовими кімнатами. Контактний номер телефону: 0676003146 або за адресою: вул. Героїв України 9а (вул. Пушкіна 9а).

Інші новини