11o

Про волонтерський фронт у старостинських округах. Боднарів

  • 2022.04.27 07:50
    • Старостинські округи
  • 275
Нещодавно ми повідомляли, що на ярмарку у Боднарівському старостинському окрузі було зібрано 100 тис. грн на потреби ЗСУ. Це лише маленька дещиця від усього, що боднарівчанам вдалося зробити за два останні місяці.
☑ З перших днів війни мешканці розпочали активну роботу з допомоги нашим бійцям на фронті.
????️ Дружно плели сітки, загалом 33 штуки, різних розмірів - від 7 до 10 м. Закривали тушонки. Перерахували... біля 3 тис. банок! Батончики особливі – екологічно чисті, які виготовляє за власним рецептом родина Андрія та Оксани Багнюків. Уже відправили на фронт 800 солодких «енергетиків».
????️У селі проживає багато осіб з числа внутрішньо переміщених. Мешканці громади допомагають їм, чим можуть. До Великодня усім спекли та роздали боднарівські паски.
????️Навчилися робити джгути з камери автомобільного колеса. 1326 штук виготовили за 2 тижні. Активно співпрацюють з громадською організацією з Естонії, представник якої є уродженцем Боднарова. Тому, окрім благодійних внесків від мешканців отримають ще й допомогу від волонтерів з-за кордону. Значну допомогу надає й релігійна громада церкви.
????️️Більша частина благодійних внесків йдуть на забезпечення бійців тактичним спорядженням. Зараз на передовій 30 боднарівських захисників боронять нашу рідну землю від російського окупанта.
❗Масштаби волонтерської завзятості боднарівчан справді вражають. Велика вдячність їм за це. З таким надійним тилом Перемога здобудеться скоро!????????
Інші новини