10o

Про сплату населенням за послуги з вивезення твердих побутових відходів

  • 2022.05.05 09:26
    • Житлово - комунальне господарство
    • Старостинські округи
  • 420
Вже минув рік, як обслуговуванням нашої громади з вивезення твердих побутових відходів займається ТзОВ «Еко-Прикарпаття» - підприємство, з яким укладено угоду за результатами конкурсу.
    Варто нагадати, що з початку роботи цього підприємства багато хто з настороженістю спостерігав за їхньою роботою. Однак, день за днем працівники «Еко-Прикарпаття» завойовували все більше симпатій наших мешканців.
    І це цілком справедливо, бо місто та села нашої громади ставали дедалі чистішими і охайнішими. Всім було до вподоби, що окрім вивозу побутових відходів, працівники підприємства прибирають ще й сміттєві майданчики.
   Не забарились у ТзОВ «Еко-Прикарпаття» з виконанням своїх зобов’язань за укладеним договором. І вже на сьогодні відремонтовано надзвичайно багато сміттєвих баків, контейнерів для ПЕТ-пляшки, а впорядкування та благоустрій сміттєвих майданчиків – постійно на контролі в підприємства.
Наприкінці минулого року Мостищенський старостинський округ, мешканці якого найкраще справлялись з оплатою за вивезення сміття, отримав нові контейнери для збору відходів для кожного індивідуального господарства.
  В старостинських округах ТзОВ «Еко-Прикарпаття» вже розпочали заміну старих контейнерів на кладовищах на нові сміттєві баки.
  Робота з вивезення сміття, незважаючи на воєнний стан, продовжується в штатному режимі. Але ситуація, на жаль, ускладнюється зниженням рівня проплати населенням за послуги підприємства. Особливо це стосується мешканців наших старостинських округів, які справляються з погашенням заборгованості на рівні 47,5 відсотків. 90 відсотків містян справно сплатили кошти за послуги надані у квітні, а 10 відсотків теж накопичують борги перед ТзОВ «Еко-Прикарпаття». Зрозуміло, що такий стан справ може позначитися на якості робіт підприємства. А цього допускати не можна, бо вчасний вивіз сміття – це, передовсім, наша санітарна безпека та чистота в громаді.
  Тому, принагідно просимо всіх мешканців вишукати можливість сплачувати за комунальні послуги вчасно, зокрема й за вивіз сміття.
Інші новини