8o

Про ситуацію на дорогах у Калуші - у відеосюжеті

  • 2023.04.06 11:37
    • Медіацентр "КМТ"
  • 157
????️Все ж, такий інтенсивний снігопад посеред весни – це стихія. Її зумовив циклон Norbert. Складні погодні умови – сніг, сильний північно-західний вітер, налипання мокрого снігу, хуртовини – спричинили багато незручностей і для мешканців нашої громади.
????Більшість водіїв уже змінили зимові шини на літні на своїх автомобілях. Комунальна техніка також уже була переобладнана до роботи на весняно-літній період у відповідності до чинних нормативів.
????Але нинішня стихія внесла свої корективи і ще вдосвіта механізатори КП «Калушавтодор» переобладнали спецтехніку для очистки доріг.
????На даний час центральні дороги, підйоми, під'їзди до об'єктів критичної інфраструктури прогортають та посипають 8 одиниць техніки. Всі працівники підприємства задіяні в очистці автобусних зупинок, пішохідних тротуарів, переходів.
????Принагідно звертаємо увагу керівників підприємств, установ, організацій; власників домогосподарств, крамниць, тимчасових споруд тощо про необхідність прибирання снігу та посипання протиожеледними матеріалами біля відповідних об’єктів.
????Робота снігоприбиральної техніки не зупиняється і буде тривати до завершення снігопаду. Водночас просимо наших мешканців з розумінням віднестись до ситуації та бути обережними на дорогах під час негоди. Особливо це стосується власників авто.
Інші новини