22o

ПРО СИТУАЦІЮ НА ДОРОГАХ

  • 2021.12.13 18:56
    • Актуально
    • Громада
  • 379

Метеорологічна ситуація продовжує бути складною. Сніг вже третю добу безперервно ускладнює рух автотранспорту.

   Необхідність повторного прочищення дорожнього полотна вже наступає протягом години.

  Заступник міського голови Богдан Білецький разом з директором КП «Калушавтодор» Романом Скибіцьким та заступником начальника УЖКГ Тарасом Фіцаком здійснили перевірку розчищення території в житлових районах Височанки та Підгірок. Складні погодні умови спричинили значне накопичення снігу. Тому, в першу чергу робота була спрямована на забезпечення життєдіяльності міста – розчищення центральних доріг, до лікарні , кладовища, на полігон для вивезення сміття.

  Загалом упродовж 2 діб безперебійно працює техніка, розчищаючи сніг на дорогах. В ніч з 12 на 13 грудня 2021 року працювало 6 одиниць техніки КП «Калушавтодор» , 3 одиниці техніки приватного підприємця Івана Кондрата, 2 одиниці за сприяння народного депутата Олега Марусяка, також спецтехніка ТзОВ «Гудвеллі Україна», ПП Олега Руско. 

Упродовж 13 грудня 2021 року для розчищення доріг Калуської територіальної громади залучено 8 одиниць техніки КП «Калушавтодор» - 2 піскорозкидачі, 4 трактора, грейдер та МАЗ. Також на допомогу долучилися благодійники – приватні підприємці Олег Руско, Віталій Косило, ТзОВ «Гудвеллі Україна», ТОВ «СП «БУДУЧНІСТЬ». Народний депутат України Олег Марусяк знову ж таки організував роботу двох КРАЗів. Роботи тривають як у місті, так і в старостинських округах.

  Дякуємо мешканцям громади за розуміння складності ситуації , а благодійникам – за допомогу.

Інші новини