29o

Про що цікаво поговорити з підлітками?

  • 2023.03.15 09:13
    • Соціальна сфера
  • 194

Як ви думаєте, який орган у людини найбільший? Ні, не серце. І не печінка. І навіть не мозок! Шкіра — ось найбільший і дуже важливий наш орган! Але, хоча він увесь час у нас «зовні» і «перед очима», ми про нього якось забуваємо. Ні, про шкіру обличчя і рук ми, звичайно, піклуємося і вважаємо себе цілком доглянутими людьми. (А вся «інша» шкіра більшу частину року прикрита одягом і начебто «нікому не видно»).

   14 березня 2023 року для учнівської молоді Калуського ліцею №  7 було організовано та проведено інтерактивну бесіду на тему: «Догляд за шкірою – основи здоров’я», адже догляд за шкірою тіла – невід'ємна процедура збереження молодості і здоров'я!

   Під час заходу запрошена коуч з питань косметології Наталія Михайлюк  надала дівчаткам ефективні поради щодо догляду за шкірою, допомагала визначали тип шкіри, познайомила з принципами здорового харчування, а фахівець із соціальної роботи Василина Кашівська та соціальний менеджер Калуського міського центру соціальних служб  Уляна Бялик наголосили, що наша шкіра відображає наш психоемоційний стан

   Пам’ятаймо, що догляд за тілом та за шкірою абсолютно необхідний, перш за все, для себе, аби зберегти здоров’я і молодість, адже в здоровому тілі – здоровий дух!

   Нагадуємо, що у нашій громаді працює Калуська мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства, за контактним телефоном: 0676003146 або за адресою: вул. Пушкіна 9а, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA та БФ "Батерфлай".  

 #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги», впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”.

Інші новини