6o

Відбулося чергове засідання координаційної ради з питань надання соціальних послуг сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах

  • 2023.02.27 17:00
    • Соціальна сфера
  • 203

27 лютого 2023 року в Калуському міському центрі соціальних служб відбулося чергове засідання координаційної ради з питань надання соціальних послуг сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого.

   Станом на сьогодні, фахівцями із соціальної роботи КМЦСС здійснюється робота з 44 сім’ями, де підтверджено складні життєві обставини, у яких на вихованні 58 дітей. На засіданні координаційної ради розглянуто справи 13 нововиявлених сімей (1 особі надавалася послуга кризового та екстреного втручання).

   Проблемними питаннями, винесеними на розгляд дорадчого органу були: неналежне виконання батьківських обов’язків (1 сім’я), проблема домашнього насильства (4 сім’ї), потреба у психологічній підтримці опікунським сім’ям та особам з числа дітей сиріт, дітей,   позбавлених батьківського піклування (5 сімей/осіб), низьке матеріальне становище сім’ї (2 сім’ї), проблема відсутності відомостей про особу (1 особа).

  Завершено справи 2 сімей, де складні життєві обставини подолано.

Інші новини