3o

Про роботу координаційної ради з питань надання соціальних послуг сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах

  • 2024.10.01 15:14
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 34

30 вересня 2024 року в Калуському міському центрі соціальних служб відбулося чергове засідання координаційної ради з питань надання соціальних послуг сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, за участю Вікторії Вільченко, начальника Калуського районного відділу філії ДУ “Центр пробації” в Івано-Франківській області.

        На засіданні обговорювали питання ефективної взаємодії між установами, зокрема у напрямі протидії домашному насильству, у роботі з кривдниками, які скеровуються до Центру пробації, згідно рішення суду, для проходження Пробаційної програми для кривдників. Увагу присутніх акцентовано на важливості роботи з сім’ями, де  є проблема домашнього насильства, кривдниками в яких є ветерани війни. Окреслено план спільних дій на поточний рік.

       За результатами підведених підсумків роботи координаційної ради упродовж 9 місяців 2024 року, працівниками КМЦСС надавалися послуги 137 сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах (в них на вихованні 186 дітей). У 85 сім’ях, яким призначена державна допомога при народженні дитини, перевірено та складено акти щодо цільового використання коштів. Завершено справи 78 сімей, де складні життєві обставини подолано, або мінімізовано.

         

Інші новини