11o

Про реалізацію проекту “Спільно. Соціальні послуги для сімей в громаді”

  • 2023.03.20 10:11
    • Соціальна сфера
  • 166

  Впродовж тижня працівниками Калуського міського центру соціальних служб, спільно з соціально-психологічною службою школи та педагогічними працівниками, проведено ряд заходів з використанням рухливих ігор, заняття з мінної безпеки, інтерактивну бесіда з старшокласниками за участю консультанта з питань здоров’я та косметології, на базі Калуського ліцею № 7, де облаштована Дитяча точка “Спільно”. Школярі охоче йшли на контакт, з захопленням виконували запропоновані їм завдання, брали активну участь у іграх та пізнавальних заняттях, отримали масу позитивних емоцій та приємних вражень від зустрічей. А ще 16 березня 2023 року у ліцеї відбулася робоча зустріч з координатором проєкту “Спільно” Дмитром Дерев’янком, який відвідав Дитячу точку та заходи, які проводяться в рамках проєкту.

  Нагадуємо, що точка Спільно – це дружній для дитини простір, де надаються послуги психосоціальної підтримки, з метою допомоги сім’ям з дітьми. Проєкт, що діє відповідно до підписаної угоди про співпрацю між міським головою Андрієм Найдою та Партнерством “Кожній дитині”, направлений на підтримку дітей та батьків, посилення їх спроможності піклуватись про дітей в умовах війни, тому, запрошуємо всіх до СПІЛЬНОЇ активної взаємодії!

  #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги», впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”.

Інші новини