8o

Відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

  • 2021.02.15 18:00
    • Служба 101 інформує
  • 351

15 лютого 2021 року відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на якому розглядалося питання «Про епідемічну ситуацію на території Калуської міської територіальної громади спричинену коронавірусом COVID-19, та заходи щодо недопущення його поширення».

В ході розгляду питання порядку денного було заслухано інформацію керівників медичних закладів Калуської міської територіальної громади щодо ситуації з захворюваністю на коронавірусну хворобу COVID-19 на території громади.

За результатами обговорення та на виконання рішення позачергового засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від 12.02.2021 року протокол № 3, з метою вжиття заходів направлених на стабілізацію епідемічної ситуації на території Калуської міської територіальної громади, комісією було прийнято рішення  про призупинення навчально-виховного процесу серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, середніх професійних училищ і вищих навчальних закладів Калуської міської територіальної громади з 15 лютого до 1 березня 2021 року та організування його шляхом дистанційного навчання.

Черговий раз нагадуємо не забувайте перебуваючи громадських місцях та транспорті використовувати засоби індивідуального захисту (маски, рукавички), дотримувались соціальної дистанції, періодично обробляти руки дезінфікуючими засобами, уникайте близьких контактів з хворими.

Бажаємо усім здоров’я!

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради

 

Протокол №4 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15 лютого 2021 року

Інші новини