21o

Про покращення благоустрою у Калуській громаді

  • 2023.07.21 13:46
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 268

Для аналізу проведених робіт ямкового ремонту доріг міський голова Андрій Найда спільно з заступником міського голови Богданом Білецьким, начальником управління ЖКГ Тарасом Фіцаком, директором КП «Калушавтодор» Романом Скібіцьким 21 липня здійснили ранковий об’їзд вулицями міста, а саме: пр. Лесі Українки, вул. Хіміків, вул. Булівельників, вул. Вітовського та вул. Чорновола.

Міський голова Андрій Найда зазначив: «Питання ремонту доріг на сьогодні турбує багатьох. Звичайно, в першу чергу йдеться про безпеку пересування наших мешканців. Проблеми, на жаль, є. Багато різних чинників впливають на погіршення стану доріг. Є ділянки, на яких вибоїни сягають 30 см, а то і більше. Тому, для запобігання небезпечних ситуацій на проїжджих частинах вулиць проводити поточний ремонт робіт однозначно треба. Власне, цим і займаються підрядні організації та КП «Калушавтодор».

Процес ямкового ремонту доріг – це комплексна справа, яка потребує часу. Адже загальна протяжність дорожньої мережі лише центральних вулиць - 158, 9 км. Підрядною організацією виконуються роботи з ліквідації великих вибоїн – карт, які засипаються гарячим асфальтом. Після чого працівники КП «Калушавтодор» струменевим методом асфальтування усувають менші вибоїни.

На вулицях: Хіміків, Коновальця, Будівельників, Тихого, Л. України (парна сторона) – ямковий ремонт виконаний.
Здійснюється підготовка до ремонту на вул. Л. Українки (непарна сторона).
Прохання до мешканців міста, ставитися з розумінням до проведення ямкових ремонтних робіт. На жаль, за один день, такий об’єм роботи не можливо здійснити. Все потребує часу та послідовності дій.

Інші новини