7o

Про підсипання доріг та міжвуличних проїздів протиожеледною сумішшю в Калуській громаді

  • 2022.12.19 16:00
    • Житлово - комунальне господарство
    • Надзвичайні ситуації
  • 190

Крайні дні та ночі характеризувалися морозяною погодою. Відповідно – дороги та тротуари вкрилися ожеледдю. І уже з суботи комунальні організації, управляючі компанії та підприємства, які відповідають за утримання доріг районного значення, розпочали цілодобову роботу з підсипання проїзних та прохідних шляхів в громаді.
У суботу, як тільки випав сніг, на центральних дорогах громади працювало шість одиниць техніки КП «Калушавтодор»: два піскорозкидачі, один навантажувач і три трактори. У неділю піскорозкидачі працювали на найпроблемніших ділянках шляхів, на міжквартальних проїздах та в житлових масивах Хотіня, Підгірок, Загір’я та Височанка. Двадцять двірників цього підприємства підсипали піском центральні пішохідні зони.
Сьогодні піскорозкидач КП «Калушавтодор» працює в селах громади – Мостищі, Пійлі, Довге-Калуському.
Дороги районного значення протиожеледною сумішшю підсипали організації, які відповідальні за їх утримання. Станом на сьогодні роботи проведено на ділянках доріг Вістової, Ріп’янки та Яворівки, Сівки-Калуської, Голиня, Кропивника та Тужилова.
Двірники управляючих компаній підсипають піском тротуари на прибудинкових територіях. У неділю працювали 17 осіб ТОВ «М-Монтаж», 10 ТОВ «Комфорт Дім», 28 «УК «Теплодім». Сьогодні, відповідно, працює 17,15, 33.
Звісно, ще залишається багато проблемних ділянок, але роботи триватимуть надалі.

Інші новини