16o

Про оздоровлення дітей Калуської громади впродовж літа

  • 2022.09.19 13:27
    • Соціальна сфера
  • 191
Оздоровлення маленьких мешканців Калуської громади було нагальним питанням на початку літа. І дуже добре, що спільними зусиллями таки вдалося зреалізувати задумане та організувати відпочинок деяким категоріям дітей. Загалом у Калуській громаді вдалося забезпечити відпочинком 849 дівчат та хлопців.
✔51 дитина із сімей учасників бойових дій оздоровлювалися у спортивному комплексі «Смерічка» (с. Микуличин Яремчанської міської ради), 41 – у містах-побратимах Сеїні (Румунія) та Горліце (Польща).
✔Завдяки релігійним громадам 500 дітей при храмах у таборах з денним перебуванням взяли участь у духовно-патріотичних заходах, творчих майстернях та спортивних іграх.
✔Молодіжні громадські організації, а саме ПЛАСТ та СУМ, до активного відпочинку залучили 91 дитину. Для них були організовані наметові містечка, вишкільні програми, спортивні забави та патріотичні акції.
✔Завдяки меценатам та батькам Калуські ДЮСШ забезпечили відпочинком в області та за її межами 132 дітей своїх відділень, а за одно й провели навчально-тренувальні збори.
✔Дитячою поліклінікою за кошти державного бюджету було оздоровлено 27 дітей, які перебувають на обліку.
✔ Сімом дітям із числа сиріт, багатодітних та ВПО 7 путівок було надано райдержадміністрацією.
На жаль, великі підприємства міста через військове вторгнення в Україну не закуповували путівки для дітей працівників.
Звичайно, хотілося б, щоб усі мали змогу відпочити. Та сьогодні щиро дякуємо кожному, хто сприяв, допомагав та долучався до організації й проведення оздоровлення дітей цього літа в такий важкий воєнний час.

Інші новини