1o

За дорученням міського голови Андрія Найди привітали підопічну територіального центру з 80-річчям Рудик Ганну Іванівну

  • 2021.10.21 12:53
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 328

21 жовтня 2021 року за дорученням міського голови Андрія Найди, працівники територіального центру соціального обслуговування м.Калуша  привітали підопічну Рудик Ганну Іванівну, що перебуває на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома як одинока.

Соцпрацівники побажали Ганні Іванівні міцного здоров’я, миру, радості, бадьорості духу, активного довголіття й завзятої вдачі.

Нагадаємо, територіальний центр соціального обслуговування міста Калуша надає соціальні послуги мешканцям міста, що опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, відділення соціальної допомоги вдома обслуговує одиноких осіб похилого віку та осіб з інвалідністю вдома. Відділення денного перебування організовує роботу Університету третього віку, клубів за інтересами для пенсіонерів та осіб з інвалідністю, безкоштовне навчання комп’ютерної грамотності пенсіонерів та осіб з інвалідністю. Відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги співпрацює з благодійниками міста та організовує надання натуральної чи грошової допомоги одиноким громадянам похилого віку та особам з інвалідністю. 

Інші новини