4o

Привітали триразового чемпіона Дефлімпійських ігор Назара Левицького

  • 2022.05.18 17:14
    • Спорт
    • Гордість нашої громади
  • 265
Сьогодні міський голова Андрій Найда та його заступниця Надія Гуш привітали калушанина Назарія Левицього, триразового чемпіона Дефлімпійських ігор, з такими важливими ПЕРЕМОГАМИ! Це визначні досягнення для Назарія і для всієї Калуської громади!
☑У бразильському місті Кашіас-ду-Сул 15 травня завершилися XXIV літні Дефлімпійські ігри. Змагання тривали 2 тижні. Калушанин Назарій Левицький став найкращим на трьох дистанціях зі спортивного орієнтування: спринт, естафета-мікс та чоловіча естафета.
????Три золоті медалі, три найкращі результати у світі! Пишаємося неймовірними досягненнями !
 Дякуємо батькам, які сприяли фізичному розвитку дитини, тренеру Миколі Коченюку, який зумів розвинути здібності та допоміг юному чемпіону повірити в свої сили! Надзвичайно важлива і підтримка друзів: членів ГО «Калуш біжи», Калуської спеціалізованої школи, в якій колись навчався спортсмен (директор Світлана Дзундза), які теж прийшли привітати нашого чемпіона.
????Це перші змагання спортсмена такого рівня. Назарій виконав норматив на Заслуженого майстра спорту. А звання «Майстер спорту» чемпіон отримав ще раніше, після високих результатів на Всеукраїнських змаганнях та чемпіонаті Європи. Каже, що готовий навіть брати участь в Олімпійських іграх!
❗ Бажаємо і далі рухатися тільки вперед, ставити нові цілі і впевнено їх досягати!
Україна перемагає!????????
Інші новини