24o

Працівники центру соціальних служб та ліцею провели спільний захід до Дня сім’ї 

  • 2024.05.16 09:45
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 72

 З нагоди Міжнародного дня сім’ї, який щорічно відзначається 15 травня, працівниками Калуського міського центру соціальних служб Уляною Бялик, Василиною Кашівською, Любов’ю Сливкою та Христиною Романів спільно з педагогами Калуського ліцею № 7 Оксаною Варварук та Русланою Перегінець проведено тематичні заходи на тему: “Я і моя сім’я”.

Участь у них взяли учні 3 та 4 класів. Мета заходів - популяризація сімейних цінностей, утвердження у юного покоління почуттів любові, поваги та доброзичливого ставлення до рідних та оточуючих людей. 

         На занятті у дружній атмосфері маленькі школярики з захопленням виготовляли вітальні листівки з кольорового паперу для рідних та близьких, складали модель своєї сім’ї, вкладаючи у свою працю тепло, світлі думки та найщиріші почуття. 

        Сім'я – це найдорожчий і найцінніший скарб. Бажаємо, щоб для кожної дитини родина була тихою і затишною гаванню. Нехай підтримка найрідніших допомагає впоратися з будь-якими труднощами, а всередині сім'ї хай завжди панує тільки мир, злагода і любов!

Інші новини