25o

Міський голова Калуша обговорив із очільником Долинської громади можливості залучення грантів і міжнародну співпрацю

  • 2024.07.19 08:39
    • Громада
    • Економіка
  • 25

Міський голова Калуша Андрій Найда зустрівся 18 серпня із очільником Долинської громади Іваном Дирівим.

Під час зустрічі обговорили участь громад у міжнародних грантових проектах і міжнародну співпрацю.

«У цьому напрямку, беззаперечно, Долинська громада лідирує. Калуська – теж не пасе задніх, проте підсилювати цю роботу необхідно, адже гранти та міжнародні партнери – це завжди нові можливості для розвитку громади та покращення добробуту її мешканців», — зазначив Андрій Найда.

Враховуючи досвід Долинської громади, у Калуші розглядають можливість реорганізацій у структурі ради задля потужного спрямування працівників на пошук механізмів залучення грантових програм, участі в міжнародних проєктах та партнерства з донорами.

«Розуміємо, що зараз світ в повній готовності підтримувати українців. Щодня з’являються нові й нові можливості для громад нашої країни, що спрямовані на поліпшення умов життєдіяльності в різних галузях. Завжди будемо вдячні міжнародним партнерам, з якими вже працюємо, а також сподіваємося, що будуть з’являтися й нові дієві партнерські відносини між Калуською громадою та громадами Європи. Дякую Іванові Ярославовичу за дружній візит, корисні поради та цікаву розмову»,— підсумував Андрій Найда.

Інші новини