30o

Пресреліз «Власна справа»: понад 400 переможців програми від початку року отримають від держави гранти на розвиток бізнесу

  • 2024.07.10 12:58
    • Громада
  • 44

Державним центром зайнятості визначено переможців дванадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів згідно програми «Власна справа».

Від початку 2024 року позитивні рішення щодо надання коштів мікрогранту на започаткування або розвиток власної справи вже отримали 410 жителів Прикарпаття, в тому числі 18 внутрішньо переміщених осіб. Після отримання коштів мікрогранту дані особи створять 828 робочих місць.

Щодо реалізації програми з надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу для ветеранів та членів їхніх сімей «Грант для ветеранів», то від початку року вже 45 заявників з Івано-Франківщини отримали позитивне рішення Державного центру зайнятості щодо надання їм коштів гранту. Серед отримувачів гранту 30 учасників бойових дій та 15 дружин ветеранів. Після отримання коштів гранту дані особи створять на Прикарпатті 101 нове робоче місце.

Отримати мікрогрант/грант може як діючий підприємець, так і людина без досвіду такої діяльності. Обов'язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць залежно від суми мікрогранту/гранту. Грантова програма «Власна справа» — одна зі складових політики Зроблено в Україні, ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським.

        Консультації з питань сфери зайнятості, зокрема щодо процедури подання заявки та отримання грантів ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33. Контактні телефони та адреса підрозділів обласної служби зайнятості за посиланням https://is.gd/u0nOYN.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а,

м. Івано-Франківськ,

76002

 (0342) 72 21 00

Інші новини