24o

Пресреліз Рекрутинг від служби зайнятості – сучасний підхід у підборі кадрів

  • 2024.06.12 14:50
    • Громада
  • 67

Державна служба зайнятості є найбільшим і найпотужнішим безкоштовним рекрутинговим агентством в Україні, яке забезпечує роботодавців кваліфікованими працівниками та надає гідну роботу тим, хто її шукає!

Розгалуженість мережі служби зайнятості дозволяє мати найбільшу базу даних вакансій та резюме кандидатів за різними професіями і сферами діяльності.

Використовуючи сучасні технології і способи підбору персоналу, базу резюме та інші канали пошуку кандидатів, рекрутери служби зайнятості ретельно підбирають кандидатів на заявлені роботодавцями вакансії.

«У сучасних реаліях підприємства дійсно зацікавлені в рекрутинговій формі співпраці зі службою зайнятості, - зауважує директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк. - Роботодавці не витрачають час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб, позбуваються потреби розміщувати свої вакансії на платних ресурсах, завжди  в курсі нових актуальних вакансій на ринку праці Івано-Франківщини».

Також в Івано-Франківському обласному центрі зайнятості успішно працює Телеграм канал «Hr-центр Прикарпаття Робота в Івано-Франківську та області», на якому щоденно публікуються актуальні вакансії Івано-Франківської області, анонси подій та секрети успішного працевлаштування, а також вакансії для осіб з інвалідністю (https://t.me/robota_frankivsk_robota).

На Телеграм-каналі також прикріплена анкета шукача роботи (https://is.gd/hUc5Tm), після заповнення якої вся інформація генерується у відповідну Google форму та в подальшому опрацьовується рекрутерами.

Якщо ви шукаєте роботу або працівників для свого підприємства, звертайтесь до рекрутерів служби зайнятості (контакти за посиланням https://is.gd/u0nOYN).

Ми завжди раді вам допомогти та бажаємо успіхів!

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а,

м. Івано-Франківськ,

76002

(0342) 72 21 00

Інші новини