29o

Представники з Калуської громади взяли участь у тренінгу з людиноцентричного планування

  • 2024.08.29 11:02
    • Громада
    • Економіка
  • 24
Нещодавно у Коломиї відбувся тренінг з людиноцентричного планування для представників органів влади Івано-Франківської області.

Калуську громаду на заході представляли начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський, заступник начальника управління будівництва та розвитку інфраструктури Юрій Корпан, директор КП «Екоресурс» Олександр Смолянський, заступниця начальника управління економічного розвитку міста - начальник відділу підприємництва та грантів Тетяна Сеньків, головна спеціалістка управління молоді і спорту Мар’яна Витвицька.

У ході тренінгу його учасники удосконалили навички щодо людиноцентричного планування і забезпечення сталості розвитку територіальних громад. Також обговорили компоненти сталості розвитку територіальної громади, досягнення ґендерної
рівності, інклюзії та безбар’єрності в ній.

Організатор заходу – Громадська спілка «Мережа правового розвитку».

У 2024 році Мережа спільно із Стабілізейшен Суппорт Сервісез та у співпраці з гуманітарною організацією «Людина в біді» впроваджує проєкт «Віднова» – Створення місцевого, інклюзивного та прозорого процесу відновлення в Україні» за фінансової підтримки Чеської агенції розвитку.
Проєкт має на меті посилити територіальні громади Миколаївської та Івано-Франківської областей у сфері інклюзивного та прозорого процесу відновлення. Ключовим проєкт визначає надання місцевим органам влади, організаціям громадянського суспільства, громадам, постраждалому від конфлікту населенню та Радам ВПО можливість пом'якшити та подолати довгострокові наслідки війни, а також відігравати активну роль у процесі відбудови.11:01
Інші новини