1o

Представники від Калуської міської ради взяли участь у конференції "Співробітництво та місцевий розвиток" в м. Долина

  • 2021.12.20 15:15
    • Громада
    • Економіка
  • 391

На запрошення голови Долинської міської ради Івана Диріва, делегація від Калуської міської територіальної громади брала участь в конференції "Співробітництво та місцевий розвиток" у м. Долина. 

До складу делегації  від Калуської міської ради  входили начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста - Олег Кузів,  головний спеціаліст відділу підприємництва, стратегій та грантів управління - Тетяна Сеньків, а також  головний спеціаліст загального відділу виконавчого комітету Калуської міської ради - Мар'яна Думенко. 

Організатор заходу:  Долинська міська рада та Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття.

Міський голова м.Долина Іван Дирів,  голова правління місцевої асоціації органів місцевого самоврядування “Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття” Ігор Довірак та інші виступаючі  привітали учасників конференції. 

У заході висвітлювались можливості участі  громад Бойківщини у різноманітних вітчизняних та закордонних програмах, грантах та  досвід роботи організацій,  установ по вже реалізованих проєктах. Також, учасники мали змогу ознайомитись  зі  звітом  роботи за 2021 рік «Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття».

Зокрема, виступаючі поділились інформацією про програми  регіонального та місцевого розвитку, а саме: виконавчий директор місцевої асоціації органів місцевого самоврядування “Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття» Ігор Мельничук; директор Словацько-Європейської культурної асоціації  Едуард Бурас; директор Закарпатської агенції регіонального розвитку Михайло Лаба; начальник відділу з питань міжнародної, міжрегіональної співпраці та проєктного менеджменту Івано-Франківської обласної ради Юрій Цимбалюк; заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури, начальник управління Офісу децентралізації Івано-Франківської облдержадміністрації Володимир Попович та інші.

Представники від Калуської територіальної громади також мали змогу обговорити питання спільної подачі заявок від територіальних  громад  на участь у проєктах та грантах. Адже  спільна подача заявки громад   на участь у конкурсі збільшує  шанси заявників  на отримання перемоги у відбірковому  конкурсі.

Учасники схвально відгукнулись про даний захід  та висловили підтримку про проведення аналогічних конференцій у майбутньому.

 

                                                          Управління економічного розвитку міста

                                                         Калуської міської ради

Інші новини