10o

Представники учнівського парламенту беруть участь в проекті Unicef "AdoKit: Соціо-емоційна підтримка підлітків в Україні"

  • 2022.07.20 09:14
    • Освіта
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 605

Нещодавно на базі Калуської центральної бібліотеки ім. Т. Шевченка в рамках проєкту "AdoKit: Соціо-емоційна підтримка підлітків в Україні", який реалізовується за сприяння дитячого фонду OOН UNICEF, відбулася зустріч лідерів ГО "Молодь у дії" (представники учнівського парламенту) із чудовими гостями:

- Джон Байнард, режисер-документаліст, оператор і фотожурналіст із Бостона, який працює в напрямку соціальні питання з гострою увагою до бездомних та біженців;
- Анастасія Волошина, консультантка UNICEF, з питань залучення молоді та волонерства та
- Дмитро Бурак, координатор U-Report, молодіжного проекту UNICEF.
  

   Зустріч була особлива, проходила у форматі фасилітованого кола, яке вела психолог Іванна Гриців, а також тому, що на ньому була присутня молодь, яка прибула до нашої громади з різних регіонів України, тікаючи від війни.
   Цей досвід став цінним та важливим для кожного учасника/учасниці. Молоді люди вкотре усвідомлено говорили про важливість турбуватися про себе, щоб вижити й радіти кожній миті. Спілкування, різноманітні вправи та можливість проявити себе, вдало реалізує цю турботу.
   Дівчата й хлопці позитивно відгукувалися про можливість бути учасниками проєкту, вдячні команді UNICEF за особливу підтримку та цінну співпрацю.

Інші новини