15o

Представники культури міста Калуша разом із профільним заступником Надією ГУШ з робочим, ознайомчим візитом відвідали славетне місто Коломия!

  • 2023.02.17 11:05
    • Культура
  • 262
Робочу зустріч розпочали з молитви за мир і спокій в нашій країні у неповторному Катедральний Собор Преображення Христового, та з відвідин музею сакрального мистецтва.
  У ході зустрічей калушани зустрілись із міським головою м. Коломиї Богданом СТАНІСЛАВСЬКИМ. Очільниця культури Коломийської громади Мар’яна КОДІНА разом із творчими представниками різних галузей культури ознайомили із поточною і нестандартною роботою закладів, організували екскурсію пам’ятками архітектури, зосередившись на механізмах їх збереження та реставрації. Разом відвідали школи естетичного виховання, центральний музей історії міста, бібліотечні простори, арт-галереї, Палац культури та Коломийську філармонію, прийняли участь у ретро-фотосесії кінця ХІХ ст.
  Такий культурний досвід коломиян дасть змогу удосконалити та урізноманітнити мистецьке життя Калуша.
  Щиро вдячні владі міста Коломия, організаторам зустрічі та творцям коломийського самобутнього мистецтва за неоціненний досвід.
Інші новини