21o

Представники Калуської міської ради взяли участь у XX Міжнародному економічному форумі в Львові

  • 2021.09.21 14:28
    • Громада
    • Економіка
  • 246

Нещодавно у Львові пройшов щорічний ХХ Міжнародний економічний форум. Це одна з важливих подій, адже це потужна національна і міжнародна платформа, створена для представлення України як безпечної і привабливої території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізації транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами, обміну досвідом та формування нової концепції ведення і розвитку бізнесу в умовах пандемії COVID-19.

   Одним із учасників Міжнародного економічному форуму був начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції  управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Олег Кузів.  Також у заході взяли участь представники  дипломатичного  корпусу в Україні, український бізнес і провідні міжнародні компанії, представники торгових місій з близько 20 країн світу з метою сприяння розвитку та модернізації економіки.     

  Бажаючі мали змогу ознайомитись з інвестиційним паспортом Калуської громади,   отримати інформацію про портал бізнесу та інвестицій: http://investkalush.if.ua і про новостворений індустріальний парк  «Kalush industrial HUB», ініціатором якого є  ТОВ «Ч.А.С.». Парк розташований на земельній ділянці, загальною площею 18,7306 га  за адресою  м. Калуш, вул. Івано-Франківська, 24 (виробничі приміщення колишнього заводу «Карпатнафтомаш»). Загальна площа, на якій розташовані приміщення  становить 55 тис. кв.м.   Це єдиний, офіційно зареєстрований з наявною інженерно - технічною інфраструктурою індустріальний парк у Івано-Франківській області.

   Тепер потенційні інвестори будуть мати опції при виборі  локацій для інвестування  в нашій громаді  або у межах індустріального парку з усіма пільгами, що передбачає законодавство, або на інших вільних промислових площах  громади вже без рамок правового режиму індустріального парку. Ця подія є добрим сигналом приватному бізнесу для потенційних інвесторів реалізовувати інвестиційні проекти у нашому місті.   

Інші новини