18o

Прапор свій здіймаємо гордо!

  • 2024.08.22 17:04
    • Громада
  • 25

Кожен, в кого б’ється серце українського патріота, схвильовано стежить за подіями, які відбуваються в Україні. Всі ми зараз переживаємо нелегкі часи, майбутнє держави та наших близьких у небезпеці. На жаль, війна не закінчилась – бійці продовжують захищати кожного з нас та нашу Батьківщину. Вони потребують безліч необхідних речей, але найбільше їм потрібна наша любов, підтримка, розуміння. 

Напередодні відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, 22 серпня 2024 працівники Калуського міського центру соціальних служб та мобільної бригади провели інтерактивну бесіду з дітьми на тему: «Прапор свій здіймаємо гордо!..».

Під час заходу учасники згадали символіку України, потішили присутніх поезією та піснями, вшанували пам'ять загиблих Героїв та мали можливість взяти участь у майстер класі у виготовленні  патріотичного браслету з атласних стрічок в національних кольорах України, який за бажанням могли передати, як оберіг українським військовим, які захищають наш мир і спокій або ж залишити його собі напам’ять.

Час промайнув дуже швидко і незабутньо! Дякуємо вам за атмосферу, яку ви створили. Дякуємо всім за максимально креативну зустріч! До наступних зустрічей!

Інші новини