13o

Практичний тренінг «Юридичні виклики та можливості для громадського сектору та малого та середнього бізнесу під час воєнного стану»

  • 2023.07.31 16:16
    • Економіка
  • 165

Шановні представники малого і середнього бізнесу, громадського сектору та громадяни Калуської міської територіальної громади запрошуємо вас 11серпня 2023  на практичний тренінг «Юридичні виклики та можливості для організацій громадянського суспільства та бізнесу під час воєнного стану», який організовується в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні спільно з провідною юридичною фірмою  EVERLEGAL.

Усі заходи проєкту є вільними до відвідування та орієнтовані на юридичну підтримку малого та середнього бізнесу, громадського сектору та громадян України. Участь у тренінгу безкоштовна за умови реєстрації.

Захід проходитиме за адресою: м. Івано-Франківськ вул.  Незалежності,40,  готель «Надія» 11 серпня 2023 року з 10.00 -15.00 год. у форматі офлайн та онлайн .

З більш детальної інформацією можна ознайомитися за покликанням http://surl.li/jptpb

Управління економічного розвитку міста міської ради

Інші новини