Працівники палацу культури «Мінерал» та волонтери ГО «Чисті серця Калуш» об’єдналися для організації оздоровлення дітей

  • 2023.06.13 16:23
    • Громада
  • 359

????Денний інтерактивний оздоровчий табір «Мінерленд», організований ПК «Мінерал» спільно із ГО «Чисті серця Калуш» діятиме при ПК «Мінерал». Як зазначила директорка Алла Терещенко, учасники табору матимуть цікаві, насичені активностями, освітні, краєзнавчі, оздоровчі заняття у нашому місті. Заплановані піші та автобусні екскурсії цікавими об’єктами громади.

☝️Перша зміна триватиме із 19 червня по 2 липня. Якщо буде достатня кількість бажаючих, готові організувати другу, і навіть третю зміни. Усі охочі можуть зареєструвати дитину тут ➡️
????‍????‍????‍????Незабаром стартують і літні табори УГКЦ «Веселі канікули з Богом». Із 3 липня розпочне роботу табір у парафії Стрітення Господнього у Підгірках. Запрошують дітей віком від 6 років. У програмі, окрім цікавого дозвілля і розваг, - молитва та катехизація, а також – благодійні ярмарки.
✨️Із 10 по 16 липня такий табір відбудеться і у парафії Святого Миколая у ж/м «Хотінь». У липні-серпні ще кілька парафій УГКЦ у Калуській громаді проведуть подібні табори.
Релокований із Донеччини садок «Kids Unі» пропонує табір для дітей 6-10 років «Літо без гаджетів». Перша зміна табору вже триває. Але є можливість долучитися до наступних.

????‍????‍????‍????Долучити дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, до оздоровлення та відпочинку можна і через участь у проєкті Міністерства соціальної політики України за посиланням:

➡️

https://e-ozdorovlennya.ioc.gov.ua/mop/e-health...

Інші новини