17o

Працівники КП "Калушавтодор ", які допомагали на Херсонщині, отримали подяки

  • 2023.07.19 11:16
    • Актуально
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 207

Міський голова Андрій Найда вручив Почесні грамоти працівникам КП «Калушавтодор», які допомагали у ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС на Херсонщині.


Ліквідовувати наслідки ворожого теракту на Херсонщині допомагали шестеро працівників КП «Калушавтодор» на чолі із заступником директора підприємства Миколою Гур’євим. Калушани приїхали зі своїми інструментами (бензопилами, лопатами, кирками, сокирами, пилами), розбирали вулиці від завалів, демонтували зруйновані після ракетного обстрілу споруди, відновлювали пошкоджені будівлі, встановлювали вікна, здійснювали очистку каналізації, колодязів питної води.

За свою роботу відзнаки отримали: заступник директора підприємства Микола Гур’єв, а також озеленювачі дільниці з озеленення і догляду за зеленими насадженнями Сергій Алєксєєв, Роман Заяць, Юрій Кифор, Вячеслав Кочетов, Іван Побережник.

«Працівники КП «Калушавтодор», які відгукнулися на заклик про допомогу Херсонській громаді, та працювали на відновлювальних роботах з подолання наслідків підриву на Каховській ГЕС, вкотре довели, що українці єдиний народ, незламний та мужній! — підкреслив Андрій Найда. — Калуська громада пишається, що ми маємо саме таких людей — із великим серцем, світлою душею!»

Слід відзначити, що від’їзд фахівців не вплинув на роботу комунального підприємства у Калуші. Для цього у посиленому режимі працювали і працівники КП «Калушавтодор», які залишилися у місті.
Взаємопідтримка означає незламність!

Інші новини