17o

Відбувся традиційний міський турнір з шахів, який присвячений загиблому в Афганістані Ігорю Семанишину та загиблому в АТО Павлу Ліщинському

  • 2021.09.20 08:10
    • Громада
  • 574
У неділю 19 вересня 2021 року у житловому масиві Хотінь відбувся  шаховий турнір присвячений пам'яті загиблого воїна в Афганістані Ігоря Семанишина та воїна АТО Павла Ліщинського. 
  У храмі святого Миколая було проведено панахиду. На території Калуської гімназії №9 відбулось урочисте віче. До слова було запрошено першого заступника міського голови Мирослава Тихого, учасника бойових дій у Афганістані, декана Войнилівського отця Богдана, в.о. начальника управління у справах сім'ї, молоді, фізкультури і спорту Галину Охович, директора гімназії Ігора Соколовського, голову Калуського територіального об'єднання воїнів-афганців Володимира Сорохтея. 
  Після зоходу всі присутні були запрошені на шаховий турнір до народного дому.

За результатами проведеного шахового турніру, переможцями стали:

- серед дітей шкільного віку:

І місце   Рахміль Св‘ятослав;

ІІ місце – Бенько Олександр;

ІІІ місце   Бованко Володимир.

- серед дорослих:

І місце   Гончар Іван;

ІІ місце – Ліщинський Степан;

ІІІ місце   Струк Іван.

Найстаршим учасником шахового турніру став Василь Борищак.

Нагадаємо, що проєкт "Військово-патріотичне виховання молоді, ведення здорового способу життя житлового масиву Хотінь Калуської міської ОТГ", який передбачав проведення цього турніру, є одним із 13 проєктів-переможців конкурсу інститутів громадянського суспільства.

Інші новини