20o

5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера

  • 2023.12.05 08:38
    • Актуально
    • Громада
  • 226

 

Люди з великими серцями живуть поруч з нами. Це – наші знайомі, родичі, сусіди...

   Зараз, на десятому році війни, і, особливо, після повномасштабного вторгнення російського окупанта, чи не вся країна – ВОЛОНТЕРИ. Люди, які гідно, безкорислово працюють для того, щоб наші Захисники могли триматись на фронті і разом наближають Перемогу.

   Мешканці Калуської громади невтомно продовжують плести маскувальні сітки, виготовляти окопні свічки, готувати тонни закруток та смаколиків, організовувати благодійні заходи і збирати кошти на автівки, дрони, тепловізори, амуніцію, ліки... і відвозити туди, де необхідна ця допомога, де наші воїни відвойовують кожен клаптик української землі. Міжнародний день волонтера - це день незламних громадських організацій, благодійних фондів, об’єднань, спільнот мешканців, закладів, установ, студентів, учнів, дітей – усієї потужної сили, яка щодня робить надважливу справу – підтримує наші Збройні Сили України! Неймовірну відчуваємо допомогу і від наших закордонних друзів! Низько схиляю голову перед кожним і дякую за самовіддану працю, за чуйність і жертовність.

   Бажаю усім вам невичерпної енергії, наснаги, наполегливості, терпіння і непохитної віри в нашу спільну справу. Разом до Перемоги!

Міський голова    Андрій Найда

Інші новини