24o

У Івано-Франківську нагородили кращих у галузі фізичного виховання.Серед нагороджених – представники Калуської громади 

  • 2024.05.17 09:31
    • Громада
    • Освіта
  • 119

16 травня у Прикарпатському національному університеті ім. Василя Стефаника пройшла нарада з питань розвитку фізичного виховання в закладах освіти Івано-Франківської області.

На завершення наради відбулося урочисте нагородження лауреатів за підсумками роботи у 2023 році, а саме активних представників університетів, коледжів та закладів освіти Івано-Франківської області відзнаками Івано-Франківської обласної ради, обласної державної адміністрації, Комітету з фізичного виховання та спорту МОН, футбольної асоціації студентів, федерації регбі України, Івано-Франківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МЛН України. 

Серед нагороджених є й представники Калуської громади. За вагомий внесок у розвиток фізичного виховання серед учнівської та студентської молоді відзнаками нагороджено заступницю міського голови Надію Гуш, тренера зі спортивного орієнтування дитячо-юнацької спортивної школи Калуської міської ради Миколу Якимечка та вчительку фізичного виховання Калуського ліцею №2 Лесю Ганущак.

Ваша праця має величезне значення для майбутнього нашої громади та країни загалом. Подальших професійних звершень і нехай ваші здобутки завжди визнаються вихованцями, їх батьками, колегами і державою.

Інші новини