17o

ПРИВІТАЛИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ З НАГОДИ ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

  • 2021.12.06 16:35
    • Громада
  • 552

6 грудня 2021 року з нагоди 30-ої річниці Збройних Сил України та за високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків перший заступник міського голови Мирослав Тихий та керуючий справами виконкому Олег Савка від імені міського голови Андрія Найди нагородили грамотами та грошовими преміями семеро військовослужбовців особового складу Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

     Відповідно до вимог спільної директиви Міністерства оборони України та Головнокомандувача Збройних Сил України від 07 червня 2021 року №Д-321/1дск, директиви командувача військ оперативного командування “Захід” від 09 червня 2021 року №Д-3дск “Про проведення додаткових організаційних заходів з територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки, військовими частинами оперативного командування “Захід” з 14 липня 2021 на базі Калуського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки сформовано Калуський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки з підпорядкованими відділами у м. Долина та смт. Рожнятів.

  Загалом в Калуському РТЦК та СП проходять військову службу 7 офіцерів, 10 солдатів та сержантів, працюють 8 держслужбовців та 2 працівників. Калусько-Рожнятівським ОРВК за 6 хвиль часткової мобілізації було призвано в ряди Збройних Сил України 626 військовослужбовців, з них: 68 офіцерів, 558 солдатів та сержантів, 44 одиниці автотранспортних засобів.

    Станом на 1 грудня 2021 року на обліку в Калуському РТЦК та СП перебуває 530 учасників бойових дій АТО/ООС, звільнених з військової служби. Близько 30 учасників бойових дій, на даний час проходять військову службу за контрактом.

Інші новини