21o

Про це можна було лише мріяти: новий сучасний «Освітній простір» запрацює в "Юності"

  • 2023.11.09 16:40
    • Громада
    • Культура
  • 132

   Уже найближчим часом у ПК "Юність" запрацює новий «Освітній простір».

  Молодь та діти Калуської громади зможуть реалізовувати тут свої творчі ідеї, гуртуватися для реалізації креативних задумів, брати участь у психологічних тренінгах та вдосконалювати цифрову грамотність на найсучаснішому обладнанні.

  У навчальному просторі уже є все необхідне для роботи. Зокрема, телевізор, 10 ноутбуків, 10 навушників, проєктор, кольоровий принтер, музична колонка, забезпечення швидкісним інтернетом та ін. Фасилітатори LS та запрошені психологи працюватимуть з дітьми, допомагаючи їм в особистісному рості та формуванні найважливіщих сучасних навичок.

  «Освітній простір» створено в рамках проєкту «ProAction - Покращення доступу до житла, освіти та якісних соціальних послуг для дітей та сімей в Україні», який реалізується п’ятьма партнерськими організаціями: швейцарський фонд Terre des hommes в Україні, БФ "Захід шанс", БФ «Посмішка ЮА», ГО "Світ у барвах" та Центр реабілітації та відновлення, за фінансування Фонду Swiss Solidarity та France Diplomatie Центру кризи та підтримки Міністерства Європи та закордонних справ Франції.

   За словами учасниці проєкту, діловода ПК "Юність" Марти Галкіної, на даний час вже проведено низку занять. Зокрема, для учнів всіх вікових категорій Калуського ліцею №4 та студентів Калуського політехнічного коледжу. Тепер, коли Простір повністю обладнано, організатори запрошують дітей із соціально незахищених категорій та дітей ВПО скористатися його послугами.

  Простір працює щодня з 13:00 до 17:00 в кабінеті номер 40 КЗ «ПК «Юність» Калуської міської ради».

  Раді повідомити, що 13 листопада о 14:00, з нагоди Всесвітнього Дня Доброти, в «Освітньому просторі» відбудеться особлива ігрова програма для дітей віком 7 років та старших.

Інші новини