22o

«Працюємо над залученням грантів» - міський голова Андрій Найда

  • 2024.05.28 13:36
    • Громада
    • Економіка
  • 88

Міський голова Андрій Найда із заступницею начальника управління - начальницею відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяною Сеньків 28 травня відвідали зустріч в Івано-Франківській ОВА, яку організувала команда агенції регіонального розвитку Івано-Франківської області з пошуку міжнародних грантів та партнерів.


Разом з представниками інших громад ознайомилися з новими грантовими проектами. Серед намірів - активно відновлювати партнерські відносини із США та ставати учасниками їх грантових можливостей.

«Калуська громада бере активну участь в міжнародних грантових проєктах. На сьогодні їх у нас понад 20. Суми фінансування різні – від 50 000 до 1,5 млн євро.
Це потужно. Ми і надалі безсумнівно будемо продовжувати таку діяльність, адже залучення грантових коштів відкриває нові можливості для розвитку громад та покращення соціально-економічного становища. Відрадно й те, що команда агенції працює над створенням експортного паспорту регіону. Адже такий документ – надійний путівник для потенційних міжнародних інвесторів, а для нас – ще одна можливість залучити до співпраці надійних міжнародних донорів», - зазначає Андрій Найда.

Інші новини