23o

У жіночій консультації майбутніх мам навчали відповідальному материнству

  • 2024.04.09 15:25
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 65

«Мама. Материнство - це мистецтво, якому потрібно навчатись» - саме під такою назвою 9 квітня у рамках щотижневої роботи консультативного пункту Калуського міського центру соціальних служб в калуській жіночій консультації соціальним менеджером Василиною Кашівською за сприяння завідуючої жіночої консультації Наталії Когут було проведено чергове заняття з вагітними жінками.

Його мета - формування відповідального материнства, емоційного зв'язку між майбутньою мамою та дитиною.

У ході бесіди майбутні матері обговорювали актуальні питання щодо ролі матері у житті дитини, важливості внутріутробного спілкування, особливостей догляду за дитиною впродовж першого року життя. Кожен з присутніх отримав підгузники для майбутніх немовлят. А ще - приємні враження від зустрічі та розуміння того, шо материнство – це щастя, яке не можна замінити грошима, іншими матеріальними благами чи цінностями.

Материнство -це чудовий дар привести у світ ще одну людину, виховати її, виростити. Однак, готуватись до появи дитини на світ необхідно задовго до цього щасливого моменту. І лише свідомий підхід до материнства здатний забезпечити гармонійний розвиток та здоров'я малюка.

Інші новини