14o

Сьогодні Калуська громада попрощалася з Героєм Володимиром Данилівим

  • 2024.02.24 23:30
    • Актуально
    • Громада
    • Герої не вмирають
  • 206
24 лютого, в другу річницю початку повномасштабного вторгнення росії, Калуська громада у молитві та скорботі попрощалася зі своїм Захисником – Володимиром Данилівим. Провела в останню путь Воїна, який мужньо та жертовно боронив рідну землю від московського ворога!
   Народився та виріс Володимир у Калуші. Освіту здобував у Калуському ліцею №6. Пізніше -в Калуському хіміко-технологічному технікумі. Відслужив у лавах ЗСУ. Далі продовжив навчання та здобув вищу освіту в Львівському поліграфічному інституті. Упродовж життя сумлінно працював на ВАТ «Оріана», на поліграфічних підприємствах Брошнів-Осади, Одеси, Тернополя, Івано-Франківська. Дбав про свою сім'ю.
  Коли ворог окупував українські землі, вступив у боротьбу за майбутнє своєї держави. З вересня 2022 року самовіддано служив стрільцем-санітаром стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини. Був у найгарячіших точках війни.
Та, на превеликий жаль, 20 лютого на Донеччині під час ворожого обстрілу отримав важкі поранення, від яких загинув. У липні бійцю мало виповнитися 52 роки.
  Подвиг Героя гідний того, щоб жити вічно у наших серцях та пам’яті!
  Слава Герою Володимирові Даниліву!
Інші новини