«Як малий Грицько Україну рятував» (ВІДЕО)

  • 2024.02.21 13:41
    • Громада
    • Освіта
    • Медіацентр "КМТ"
    • Відео
  • 185

Свято до Міжнародного дня рідної мови відбулось у ЗДО (ясла-садок) «Журавлик». Вихованці читали вірші, співали народні і сучасні пісні про нашу рідну солов’їну. В рамках заходу юні актори зі старшої групи «Дзвіночок» представили патріотичну виставу-казку «Як малий Грицько Україну рятував». До речі, батько виконавця головної ролі, Олександра Кульбанського, збройно боронить країну від агресора. В ході дійства всі охочі донатили на ЗСУ.

В яслах-садочку завжди приділяли значну увагу національно-патріотичному вихованню. А з початком повномасштабного вторгнення росії ця робота посилилась. У закладі виховується 19 дітей, батьки яких є учасниками бойових дій; 11 дітей з числа ВПО; працює вихователь зі Слов’янська. 

Регулярно в «Журавлику» спільно з батьками організовуються акції на підтриму ЗСУ. В результаті однієї з них на зібрані кошти закупили дрон. Діти створюють малюнки, виготовляють обереги для наших Захисників і Захисниць. Педагоги щодня планують різноманітні форми роботи з вихованцями: хвилина пам’яті, ігри, заняття, руханки, бесіди на патріотичну тематику. Неодноразово воїни, батьки вихованців, були почесними гостями на заходах, святах і розвагах.

До дня народження Лесі Українки у садочку зараз готують ще одну виставу – «Лісову казку». Задіють вихованців уже з іншої групи. Планують знову допомогати ЗСУ, повідомила директорка ЗДО (ясла-садок) «Журавлик» Вікторія Токар.

Інші новини