18o

Міський голова Андрій Найда вручив дипломи магістрам публічного управління і адміністрування

  • 2024.01.29 08:39
    • Громада
  • 117

  У суботу, 28 січня, відбулося вручення дипломів магістрів з публічного управління і адміністрування Івано-Франківського національного університету нафти і газу.

  Участь у врученні дипломів узяв і міський голова Калуша Андрій Найда. Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу завжди був кузнею кадрів для калуської промисловості. Високопрофесійні викладачі університету, які мають особливий підхід і високий рівень викладання, виховали дуже багато потужних фахівців. Серед цьогорічних випускників кафедри публічного управління і адміністрування — працівники органів місцевого самоврядування із Калуської громади, зокрема, і депутат Калуської міської ради Дмитро Вальнюк. Дипломи їм вручав Калуський міський голова Андрій Найда. — Із величезною приємністю мав нагоду особисто вручити дипломи випускникам кафедри публічного управління та адміністрування в приміщенні обласної філармонії, — написав у соціальній мережі Андрій Найда. — Той багаж знань, що і мені дали в цьому університеті, який я закінчував ще в 2001 році, дозволив мені пройти шлях від слюсаря-ремонтника до головного інженера великого виробничого підприємства, яке згодом і очолив. А потім і захистити кандидатську дисертацію.

   Тому, з впевненістю можу сказати, що знання, які сьогодні отримали наші представники органів місцевого самоврядування, є сильними і дозволять їм надалі професійно розвивати нашу Державу.

  Щира подяка ректору університету Ігорю Чудику, директору Інституту гуманітарної підготовки Дмитрові Дзвінчуку і всім викладачам, які готують професійних фахівців державного управління.

Інші новини