16o

Розвиток підприємництва у громаді, релокація – завжди на порядку денному

  • 2024.01.24 13:35
    • Громада
  • 121

Традиційно у середу, 24 січня, відбулася нарада міського голови Андрія Найди з фахівцями управління економічного розвитку міста міської ради, відділу координації роботи зі старостинськими округами, закупівель та комунікацій виконавчого комітету, Прикарпатського промислового кластеру, де обговорюють та напрацьовують механізми щодо розвитку економічної діяльності громади, підтримки місцевого та релокованого бізнесу, залучення міжнародних інвестиції та участь у грантових програмах.

   Сьогодні до діалогу долучився Сергій Дудинець, директор Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості. Він розповів про державні програми, які спрямовані на підтримку малого та середнього бізнесу, працевлаштування людей з особливими потребами, актуальні ваканції тощо.

   Також обговорили й напрацювання комунікації центру зайнятості з мешканцями старостинських округів. Детальніша інформація в найближчому часі буде розміщена на сайті міської ради. «Битву виграють воїни, а війну – економіка. На сьогодні надважлива активна робота задля економічного розвитку громади та України!» - зазначив міський голова Андрій Найда.

Інші новини