20o

До 300 робочих місць було створено в Калуській громаді в 2022 році

  • 2023.11.22 11:01
    • Економіка
  • 142

  Орієнтовно стільки ж передбачається і на кінець цього року.

  Вектор діяльності, який обрала Калуська міська рада – допомогати релокованим підприємствам - є правильним та потрібним. Окрім допомоги людям, які змушені тікати від війни, переміщувати власний бізнес, переносити виробничі потужності, це ще й, що надважливо, підтримка економіки країни, створення нових робочих місць для мешканців громади.

  Suziria Brands, що входить до складу української сімейної компанії Suziria Group та спеціалізується на створенні брендів зооринку та виробництві ласощів для тварин, у листопаді оголосила про відкриття в Калуші ще одного виробництва площею 1600 кв. Запуск першого виробництва зернових кормів та ласощів відбувся у вересні 2022 року. Ще одне виробництво функціонує в Харкові.

  “Поява ще одного нового підприємства у Калуській громаді є свідченням тісної взаємовигідної співпраці та взаєморозуміння між бізнесом та владою. Завдяки цьому з’явились нові робочі місця та додаткові надходження до бюджету громади, які дозволяють фінансувати різні соціальні програми. У свою чергу, знижується рівень безробіття, зменшується соціальна напруга. Також це підвищує конкурентноспроможність громади, приваблює кваліфікованих енергійних людей і сприяє створенню нових робочих місць у інших сферах економіки”, – зазначає Юрій Соколовський, начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради.

  Suziria Brands планує забезпечувати робочими місцями мімімум 32 співробітника на кожній зміні. Наступним важливим кроком для Suziria Brands стане виведення бренду Half&Half на міжнародний ринок. Станом на листопад 2023 року Suziria Brands вже експортує свої бренди харчової, нехарчової та ветеринарної категорій Savory, Priroda, SpecialOne, ProVet до понад 10 партнерів та продовжує активно їх розвивати.

  Про це йдеться на сайті Асоціації рітейлерів України https://rau.ua/novyni/novini-partneriv/suziria-brands-half-half/.

Інші новини