9o

Важлива інформація при виконанні земляних робіт!

  • 2023.02.21 17:05
    • Економіка
    • Земельні відносини
  • 260

Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.1996 № 135, із змінами і доповненнями затверджено Правила охорони ліній електрозв'язку.

З метою забезпечення стабільного функціонування діючих мереж електрозв'язку і недопущення їх пошкодження виконавчий комітет Калуської міської ради просить:

  1. Керівників підприємств, установ, організацій, колективних селянських, фермерських господарств, власників приватної землерийної техніки, які виконують будь-які будівельні, монтажні, вибухові, земляні, геологозйомочні, пошукові, геодезичні, бурові, озеленювальні та інші роботи, суворо дотримуватися вимог "Правил охорони ліній електрозв'язку", затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.1996 № 135 із змінами і доповненнями, внесеними постановою КМУ від 28.10.2004 № 1465, технічних умов, виданих підприємствами зв'язку, погоджувати ці роботи з                        Івано-Франківською  Лабораторією №16 ЦТОЕ №1 ТОВ «Атраком з викликом на місце робіт, працівника  Івано-Франківськії  Лабораторії №16 ЦТОЕ №1 ТОВ «Атраком, яка знаходиться  за  адресою:  м. Івано-Франківськ,  вул. Коновальця, 227А, тел.067-434-21-46,050-763-64-81.
  2. Керівників промислових підприємств, комунального і сільського господарства та будівельних організацій забезпечити широку обізнаність своїх працівників з "Правилами охорони ліній електрозв'язку".
  3. При виконанні земляних робіт та виявленні підземного кабелю, припинити роботу поблизу кабелю і повідомляти про це підприємства зв'язку, вказані в п. 1.

Для отримання дозволу на порушення об’єктів благоустрою, просимо звертатись в управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради (каб. 307, вул. Євшана, 9 м. Калуш).

Додатково повідомляємо:

  • при пошкодженні підземних і повітряних ліній електрозв'язку винні притягаються до кримінальної відповідальності, а при порушенні "Правил охорони ліній електрозв'язку" - до адміністративної відповідальності.
  • при проведенні земляних робіт на об’єктах благоустрою без дозволу, винні притягаються до адміністративної відповідальності.

 

Інші новини